ENSI KERTAA SEIKKAILEMASSA

Oletko ensi kertaa tutustumassa seikkailu-urheilutapahtumaan ja askarruttaako sinua osallistuminen? Eipä hätää – mukaan tutustumaan voi huoletta lähteä Enjoy 4h -sarjan kautta. Nappaat sopivaa kaveria hihasta, varaat keliin sopivan asustuksen ja (maasto)pyörän matkaan ja olet valmis seikkailuun.

Jos sinulla ei ole pyörää tai sen kuljettaminen Himokselle tuottaa hankaluuksia, voit tiedustella pyörää järjestäjiltä. Järjestäjiltä löytyy pieni määrä vuokrapyöriä tapahtumaan ja lisäksi kumppanimme pystyvät tarjoamaan vuokrapyöriä nopeimmille lähialueella. Himos-Jämsä Adventuren Enjoy 4h -sarjassa pärjäät tarvittaessa myös retki- tai hybridipyörällä, mutta maastopyörällä tai fatbikella matka sujuu vielä varmemmin.

HimosLomat tarjoaa ison määrän sähköpyöriä vuokralle tapahtumakeskuksessa. Sähköpyörällä voit osallistua tapahtumaan, mutta ilmoita siitä järjestäjälle ennakkoon. Sähköpyörät merkataan tuloksiin
omalla merkinnällään.

Enjoy 4h -sarjan suunnistustehtävät ovat riittävän helppoja myös vasta-alkajille. Oma juomapullo tai -reppu ja sopivasti itselle maistuvaa energiapitoista purtavaa kannattaa varata mukaan, mutta eväitä ja virvokkeita tarjotaan järjestäjienkin puolesta reitin varrella yhdellä vaihtopaikalla. Melontaa pääset halutessasi kokeilemaan tapahtumaa edeltävänä iltana Himos Areenan rannassa ilman lisämaksua. Tapahtumassa melontaosuudet ovat turvallisia ja suunnistaminen selkeää. Mitään varsinaisia erikoisvarusteita et siis tarvitse – tärkeintä on halu reippailla luonnossa, haastaa itsesi ja kaverisi ja kokeilla jotain uutta ja koukuttavaa!

Lisätietoja seikkailu-urheilun perusteista ja tapahtumiin osallistumisesta:

Multisport tapahtuman läpi pääseminen – mitä se vaatii?

Tiedätkö mitä ovat multisport ja seikkailu-urheilu?

Osallistu multisport-tapahtumaan näiden viiden askeleen avulla